Klanttevredenheidsbokaal Verzekeringen

Wow…..is dat even gaaf. Krijgen we zomaar vandaag een bokaal uitgereikt voor onze dienstverlening verzekeringen! Een 9,4 voor de afhandeling van de schades van onze klanten en een 9,2 voor advies voor nieuwe verzekeringspakketten voor onze nieuwe verzekeringsklanten. Uiteraard zetten we ons altijd 100% in voor onze klanten voor alle financiële dienstverleningen die we in huis hebben. Maar een klantenwaardering met deze cijfers dat is wel heel erg gaaf.

Daarom iedereen die de moeite heeft genomen om zijn ervaring en beoordeling in te sturen, ontzettend bedankt. Deze terugkoppeling betekent heel veel voor ons en we waarderen het enorm. Nogmaals hartelijk dank voor de genomen moeite. Met jullie reviews geven jullie niet alleen aan ons een signaal dat we op de goede weg zijn maar helpen jullie mensen die ons nog niet kennen, ons te vinden.

Wij gaan nu in ieder geval dubbel genieten van een heerlijk lang Hemelvaartsweekend.

En denk je ondertussen, zo’n tussenpersoon die mijn belangen behartigd op het gebied van verzekeringen wil ik ook! En ik wil ook dat zij mij volledig ont zorgen en klaar staan voor dekkingsvragen? Stuur gerust je polissen naar verzekeringen@financieel-gezond.nl. Dan gaan wij kijken of we een mooie tegenofferte voor je hebben. Je weet dan of dat je prima zit waar je zit of je hebt iets om over na te denken. Liever je verzekeringspakket bij ons aan tafel doornemen? Je bent van harte welkom. Plan je afspraak online in op http://www.financieel-gezond.nl/afspraak-maken en kom langs. Dan gaan we samen kijken naar jouw wensen en of je pakket nog in de pas loopt met jullie wensen. Het is gratis en verplicht je tot niets. Graag tot snel!