Inkomen en administratie op orde maar geen overzicht en inzicht?

In dat geval heb je wellicht geen coaching nodig maar kun je al uit de voeten met onze tools. Deze eenmalige investering kun je telkens opnieuw gebruiken en berekeningen mee maken. Voordelen voor jou:

  1. De bestanden zijn gemakkelijk in te vullen
  2. De bestanden berekenen automatisch door hoeveel jij nog over hebt voor de rest van de maand
  3. Geeft je inzicht waar het mis gaat en waar je gemakkelijk zou kunnen besparen
  4. Ieder jaar kan je het bestand opnieuw opslaan en opnieuw gebruiken. Neem als naam het jaartal zodat je nog eens terug kunt kijken

Zelfrekenend Budgetplan (zonder begeleiding) € 49,95
Een budgetplan is het begin van een financieel gezond huishouden. Je gaat kijken naar de toekomst. Wat geef je uit? Dat kun je op verschillende manieren aanvliegen. Je kunt uitgaan van de inkomsten en de uitgaven ervan aftrekken om te zien wat er overblijft of andersom. In dat geval zet je eerst je vaste lasten in het plan om onderaan de streep te zien hoeveel er minimaal per maand binnen moet komen. Wanneer de administratie prima op orde is en je gemakkelijk je uitgaven kunt (terug) vinden dan kan je zonder coaching maar met de uitgebreide handleiding zelf aan de slag met je budgetplan. In de handleiding staat uitgebreid omschreven hoe je het budgetplan moet invullen.

Zelfrekenend Kasboek (zonder begeleiding) € 35,-
Wil je naast het zelfrekenend budgetplan bijhouden hoeveel je werkelijk uitgeeft en zien of je binnen je eigen vastgestelde budget blijft? En heb je geen zin om dit zelf uit te rekenen? Dan is deze toevoeging ideaal. Het kasboek bestaat uit meerdere bladen. Hij is opgesteld in Excel. Op het eerste blad krijg je uitgebreide uitleg over hoe het kasboek voor jou aan de het rekenen kan gaan. Daarna kan je aangeven hoeveel je denkt uit te geven aan de dagelijkse uitgaven. Vervolgens is er voor iedere maand een tabblad. Daarin zijn de bedragen en omschrijvingen van het eerste blad automatisch overgenomen. Alle uitgaven worden gelijk doorberekend zodat je ziet hoeveel er nog over is voor de rest van de maand.

Combideal: Zelfrekenend Budgetplan & Zelfrekenend Kasboek (zonder begeleiding) € 79,95
Met deze combinatie heb je de touwtjes strak in handen.

Zelfrekenend Budgetplan ZZP én Privé (zonder begeleiding) € 59,95
Ben je zzp’er, dan is het soms moeilijk om de privé en zakelijke geldstromen uit elkaar te houden. Wat is zakelijk en wat gebruik ik voor privé? In dit budgetplan moet je per maand de facturen voor jouw klanten noteren plus de facturen die jij moet betalen om je werkzaamheden uit te voeren. Wanneer je deze helemaal correct invult dan gaat het plan voor jou rekenen. Bijvoorbeeld hoeveel btw jij moet betalen. De btw is vaak wel goed bij te houden. Dit schema rekent verder voor jou. Wanneer de maand volledig en goed is ingevuld dan rekent hij het resultaat voor de betreffende maand uit. Deze zie je op betreffende pagina staan maar schrijft deze automatisch door naar het tabblad Budget Bedrijf. In het tabblad Budget Bedrijf vul jij je vaste lasten in. Vervolgens geeft het plan een indicatie wat verstandig is om te reserveren voor de IB. Vervolgens geeft het plan weer hoeveel je netto overhoudt als privébudget.

Je kunt achteraf altijd nog beslissen of je toch gecoacht wilt worden.

Plaats je bestelling
Wanneer je je keuze hebt gemaakt gemaakt, vul dan het contactformulier in met je gegevens en je bestelling. Je krijgt de factuur en/of een betaalverzoek toegestuurd. Na betaling wordt je bestelling per mail naar je toegezonden.

Voor vragen over budgetcoaching kun je bij Astrid Anjema terecht, mail naar astrid@financieel-gezond.nl of maak hier je online afspraak.