Hypotheken

Koop je binnenkort je eerste of wellicht een tweede droomhuis? Overweeg je de hypotheek over te sluiten? Het zijn in elk geval stappen die je weloverwogen maakt. Er komen bij dit soort zaken een flink aantal vragen op je af wanneer je met je hypotheek aan de gang gaat. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en deskundig. Deze expertise wordt onder andere gewaarborgd door het feit dat ons kantoor onder controle staat bij de Autoriteit Financiële Markten. Daarnaast zijn wij te vinden in de lijst van “Erkend Hypotheekadviseurs”. Wij werken samen met vrijwel alle geldverstrekkers. Wij adviseren je zodat de juiste keuze wordt gemaakt met daarbij het scherpste rentetarief.

U wilt goed en financieel-gezond advies?

De beste hypotheek bestaat niet. Wel bestaat de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn betrokken, persoonlijk en vakkundig. Wij zijn niet gebonden aan een bank of andere financiële instelling. Dat betekent dat wij altijd maatwerk leveren op basis van persoonlijk advies. En daar zijn we best goed in. 6 jaar opeenvolgend is Financieel-gezond.nl uitgeroepen tot ” Beste advieskantoor Drenthe” door Independer. Daar zijn we trots op. Ons streven blijft om Financieel-gezond onafhankelijk advies, voor een Financieel-gezond tarief aan te bieden.

Wil je alvast starten en je goed voorbereiden op een goed gesprek?
Kan je niet wachten en wil je vast starten? Financieel-gezond.nl heeft speciaal voor diegene die niet willen wachten een berekentool waarmee je een indicatie kunt berekenen van wat je zou kunnen lenen, de lasten van je droomhuis kunt berekenen en jij jezelf al goed kunt voorbereiden om het maximale te halen uit het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek met Marco of Tim. Kijk hier maar eens.

Meer informatie
Wil je weten wat ons advies is bij aankoop van je droomhuis? Of heb je andere vraagstukken met betrekking tot je (huidige) hypotheek? Maak dan hier een gratis en vrijblijvende afspraak. Of vul het contactformulier in, dan bellen wij jou! De afspraak vindt plaats op ons kantoor aan de Borgstee 23 te Assen. Welkom!

Meer lezen?