De route naar jouw hypotheek

Adviesgesprek

Een goed financieel plan start met het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

De adviseur zal je vragen om gegevens omtrent je financiële situatie, bijvoorbeeld je inkomensgegevens en eventuele verplichtingen. Met deze gegevens brengt hij je financiële situatie zorgvuldig in kaart en geven we je antwoord op al je vragen.

Advies op maat

Voor welk advies jij ons kantoor ook bezoekt, jouw advies is op maat gemaakt gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en toekomstwensen. Daarin brengen we ook de lange termijn gevolgen in kaart zodat jij altijd goed en weloverwogen je keuze kan maken. Zo ben je voorbereid op verschillende situaties die kunnen gebeuren in je leven. Jouw financiële plaatje vertalen we in een realistisch advies. Vervolgens zorgen wij dat deze wordt uitgevoerd en monitoren we dit hele proces. We houden je goed op de hoogte en ontzorgen je overal waar mogelijk en houden jouw belangen nauwlettend in de gaten.

Jouw hypotheek houden we samen Financieel-gezond

Van harte welkom, je bent klant geworden bij Financieel-gezond.nl. Ook nadat je hypotheek gesloten is via Financieel-gezond.nl blijven we voor je zorgen. Wanneer er aanleiding is om jouw financiële plan aan te passen dan nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een gesprek om dit met je door te spreken. Verandert er iets in jouw situatie? Ga je verhuizen of worden er bijvoorbeeld kinderen geboren of gaan jullie scheiden? In dat geval gaan we graag, op jouw verzoek, het gesprek met je aan om jouw wensen onder de nieuwe omstandigheden te realiseren.