Budgetcoaching voor woningcoöperaties

Huisuitzetting door huurachterstand is met 88% één van de meest voorkomende redenen waardoor mensen hun huurwoning uit moeten. (bron: Budgetcoach.nl). Huisuitzetting is voor zowel de woningcorporatie als de huurder iets wat liever voorkomen wordt. Door preventief te handelen kunnen huurachterstanden voorkomen worden. Als woningcorporatie bespaart u op deurwaarderskosten en de kosten voor een eventuele huisuitzetting. Graag komen we met u in contact om preventief uw huurders te coachen op hun financiën om achterstanden en alle gevolgen van dien te voorkomen.

Wilt u meer weten? We komen graag in contact. Gebruik onderstaand contactformulier of bel voor een afspraak met onze budgetcoach 0592-866341. Bereikbaar tijdens kantooruren.

Budgetcoaching voor particulieren, werkgevers, gemeenten en woningcorporaties

Financieel-gezond biedt budgetcoaching op maat voor verschillende doelgroepen. Ook voor bedrijven kan een financiële coach het verschil maken bij werknemers met financiële problemen. Bij woningcorporaties kan een budgetcoach helpen om ervoor te zorgen dat de huur tijdig betaald wordt. Daarom bieden we aparte trajecten aan voor: