Over ons

Financieel-gezond.nl is een modern en dynamisch financieel service-, en advieskantoor. Het kantoor is in 2010 opgericht door Marco Anjema. Na jaren ervaring in de branche heeft Marco met zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid een duidelijke visie ontwikkeld over hoe financiële dienstverlening beter kan. Financieel-gezond.nl richt zich op financieel advies voor particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, leningen, (echt)scheidingen, budgetcoaching en alle overige financiële zaken waar je als particulier mee te maken kan krijgen.

Wij zijn toonaangevend op het gebied van financieel onafhankelijk advies en zijn trots op onze grote klanttevredenheid. Maar liefst 6x op rij is Financieel-gezond.nl uitgeroepen tot “Beste Advieskantoor van Drenthe”. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een team van 4 vakkundig medewerkers en gediplomeerde adviseurs die je graag op een heldere en transparante manier van dienst zijn.

Alles onder 1 dak
Dus ook maximale ondersteuning bij aan-, of verkoop van een woning. Wij hebben goede contacten met makelaars, taxateurs en notarissen. Daarmee kunnen we onze klanten ook ont zorgen en begeleiden in deze trajecten.

Kwaliteitswaarborg
De kwaliteit die wij bieden wordt mede gewaarborgd door het feit dat ons kantoor onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Tevens kun je ons vinden bij de Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur.

Zoek jij het beste advies?

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor aan de Borgstee 23 te Assen. Je bent van harte welkom! Maak eenvoudig online een afspraak: