We are hiring! Ben jij die gezellige duizendpoot?

Passend advies, op maat gemaakt voor onze klanten, op financieel vlak voor particulieren. Dat is wat we elke dag doen, met passie! Het gaat niet om de cijfers op ons kantoor maar om levenswensen, mogelijkheden, belangrijke beslissingen en financieel gezonde keuzes.

Dit werk doen wij al ruim tien jaar. In die tien jaar is er veel veranderd en wij veren mee met de tijd. Ons team zou je kunnen omschrijven als enthousiast, gedreven, flexibel en hard werkend. Wij doen net even een stapje meer om onze klanten snel te woord te staan, ont zorgen en net een beetje extra service te bieden. Met heel veel humor en plezier in ons werk is het altijd goed vertoeven bij ons op kantoor. Dat maakt ons kantoor ‘One of a kind’ en daar zijn we trots op. Onze klanten zoeken niet een hypotheek, zij zoeken iemand om mee te sparren, maatwerk, en wij geven dat met onze kennis en ervaring. Wij zoeken een administratief medewerker, kantoorondersteuner, telefonist, of welke naam die je er maar aan wilt geven, die ons team versterkt. Ben jij die gezellige duizendpoot?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Alles loopt op rolletjes

Je functie is zeer veelzijdig! Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Zowel bij binnenkomst op kantoor als aan de telefoon. Door jou voelen onze klanten zich welkom en op hun gemak. Je hebt daarmee veel contact met onze klanten. Ook heb je veel contact met makelaars, notarissen en banken. Daarnaast ondersteun je onze adviseurs in de breedste zin van het woord. Je scant documenten, zorgt voor voldoende werkdocumenten, bewaakt de hoeveelheid kantoorbenodigdheden en verwerkt post. Je verstuurd correspondentie en zorgt dat ons kantoor er representatief uit ziet. Kortom jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de adviseurs kunnen doen waar ze goed in zijn, adviseren.

Wij zoeken iemand die een goed gevoel heeft bij ons kantoor en een beetje affiniteit heeft bij onze branche. Je hoeft geen jarenlange werkervaring te hebben want wij zijn ervan overtuigd dat je met een positieve instelling, actieve aanpak, interesse in je werk en in mensen, heel ver komt.

Kenmerkend voor jou?

Bij Financieel-gezond.nl is geen dag gelijk. Daarom is het belangrijk dat jij een goede focus hebt en snel kunt schakelen. Ook is het fijn als jij zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Je werkt van 8.30-17.00 van maandag tot en met vrijdag. Wat je in ieder geval nodig hebt voor deze functie is:

  • Je betrokken voelen bij de klant
  • Nauwkeurig en precies kunnen werken
  • Vrolijk en opgeruimd persoon zijn
  • Vriendelijke representatieve uitstraling
  • Werklust
  • Stressbestendig karakter hebben

Wat bieden wij?

Een enthousiast team van adviseurs die op zoek zijn naar iemand die net zo gedreven en enthousiast is als ons om samen met Financieel-gezond.nl mee te groeien. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris waarbij we rekening houden met je ervaring.

Reageer nu!

We komen heel graag met je in contact. Stuur je brief met CV en pasfoto naar Financieel-gezond.nl, t.a.v. de heer M.A.C. Anjema, Borgstee 23, 9401 TS Assen of mail deze naar info@financieel-gezond.nl ! Tot snel.