Taart!!

En dan worden we op zo’n prachtige dag verrast met een zonnige taart! Ons werk is fantastisch. We mochten deze klant bijstaan bij de aankoop van een nieuwe woning. Het is een genoegen daarbij te sparren, adviseren en aansluitend regelen van de hypotheek én de verzekeringen. Alles onder één dak met één aanspreekpunt voor al je financiele zaken, dat is gemakkelijk én overzichtelijk.

Als je klant gezellig langs komt en verteld dat deze helemaal happy is met de woning en de plek met een heerlijke verrassing middels een taart dan is dat dubbel feest! Heel erg bedankt en graag tot horens. Wij gaan ervan smullen vanmiddag :-)!

Zoek jij ook een partij voor je financiële zaken met persoonlijke aandacht, die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen en bovendien allemaal gecertificeerd en gediplomeerd zijn op hun vakgebied? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van:

  • Hyotheken
  • Verzekeringen
  • (echt)scheiding
  • Budgetcoaching
  • Leningen

Je bent van harte welkom. Je kunt ons, tijdens kantooruren, bellen voor het plannen van een afspraak op 0592-866341 of 24/7 online rechtstreeks in de agenda van de adviseur plannen via http://www.financieel-gezond.nl/afspraak-maken. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijven. Tot ziens :-).