Sla je slag op de Open Huizen dag

NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 30 september 2023 is het zover, de NVM Open Huizen Dag. Wil je dit jaar graag een huis kopen? Dan mag je deze dag niet missen. Het is de uitgelezen kans om op één dag verschillende makelaars te spreken en zonder afspraak huizen te bezichtigen die voldoen aan jouw wensenlijstje. We hebben je al heel wat tips gelezen in onze vorige blog. En we hebben er nog een paar voor je;

Start met een goede voorbereiding

Om het maximale uit de dag te halen is een goede voorbereiding heel belangrijk. Allereerst moet je bepalen wat je financiële mogelijkheden zijn. Dat kan met een indicatie berekening op onze site https://financieel-gezond.nl/wat-kan-ik-maximaal-lenen/ maar als je echt zeker weten wilt wat je kunt plan dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met één van onze adviseurs via http://www.financieel-gezond.nl/afspraak-maken. Het is zonde van je tijd om naar woningen

Ga op tijd verder met je route

Is je eerste indruk niet goed? Blijf niet te lang plakken en ga lekker door naar de volgende woning op je lijstje. Heb je al je vragen gesteld en alles gezien wat je wilde? Tijd voor de volgende woning en het volgende kopje koffie. De open huizen dag is 4 uurtjes, besteed je tijd goed!

Verkopen is gunnen

De verkopers hoeven beslist niet meteen je beste vrienden te worden maar een eerste goede indruk en vertrouwen uitstralen werkt in je voordeel als het huis wordt verkocht bij inschrijving. Verkopen is gunnen. De verkoper zal eerder zijn huis verkopen aan iemand waar hij een goed gevoel bij had dan andersom.

Tip:

  • Stel je zelf voor bij binnenkomst
  • Informeer even of je foto’s mag maken en voordat je kasten en lades open trekt
  • Geef even een seintje als je weg gaat, ongeacht hoe druk het is

Goed voorbereid op pad? Kom dan voor de NVM Open Huizen Dag bij ons langs. Wanneer je weet wat je budget is kan je veel gerichter op zoek gaan naar jouw droomhuis. Bovendien weet je precies wat je max is. Heb jij je droomhuis gevonden? Een belletje is genoeg om te sparren zodat je goed kan bieden! Wij zitten voor je klaar. Plan je gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek 24/7 online in via http://www.financieel-gezond.nl/afspraak-maken of bel tijdens kantooruren 0592-866341. Dan plannen we graag samen een afspraak met jou in. Tot snel~!