Scheiden met een eigen woning

Wanneer je gaat scheiden staat het belang van de kinderen voorop. Het is voor de meeste stellen wenselijk dat één van de partners in de ouderlijke woning blijft wonen. Zo blijven ze niet alleen in hun vertrouwde woning wonen, maar blijft de buurt, school, verenigingen en sport ook hetzelfde.

Bij Financieel-gezond.nl zit u niet alleen bij een Register FinancieelEchtscheidingsAdviseur (RFEA) die jullie scheiding van A tot Z regelt, zonder dat je naar de advocaat hoeft. Maar ook is hij erkend hypotheekadviseur. Vooraf kunnen jullie toetsen wat de mogelijkheden zijn na de echtscheiding of en wie er in de woning kan blijven wonen en hoe jullie individuele huishoudboekje eruit ziet na de scheiding. Nadat de echtscheiding is ingeschreven kan meteen het traject voor de woning ingezet worden. Ook kunnen we meteen jullie individuele wensen op verzekeringsgebied regelen en jullie ont zorgen bij het opzeggen van oude gezamenlijke polissen. Alles onder 1 dak, wel zo fijn!

Bel voor een gratis en vrijblijvende kennismaking 0592-866341 of plan 24/7 online een afspraak in de agenda van Marco Anjema.