Overbieden op je droomhuis

Voorlopig zijn we nog niet af van de oververhitte woningmarkt. Er is nog steeds een tekort aan woningen en voorlopig blijven de rentes erg laag. Uit cijfers van Makelaarsland blijkt bovendien dat maar liefst 62% van de kopers de eerste twee maanden van dit jaar overboden hebben. Dat betekend helaas dat de kans groot is dat je moet overbieden wanneer je een huis gaat kopen.

Kun je bezichtigen en bieden zorg dan dat je goed voorbereid bent. Zorg dat je erboven op zit op Funda en Social Media. Ook een aankoopmakelaar kan uitkomst bieden. Makelaars hebben dagelijks contact met elkaar. Wanneer de makelaar jouw kent als een serieuze goede kandidaat die goed voorbereid is, dan kan een goed woordje en bemiddeling via een aankoopmakelaar een uitkomst zijn.

Goed voorbereid zijn betekend ook vooraf je max laten berekenen door je financieel adviseur. Met onze financieel adviseurs Marco en Tim, kun je vooraf je plan doorspreken en tot hoever je kunt gaan. Stem dat goed af, je krijgt alleen de taxatiewaarde van je woning gefinancierd. Het is niet verstandig om je te laten opjagen na diverse teleurstellingen. Een eerste, maar ook tweede, derde of vierde berekening maken we voor jou als klant. Bereid je vast goed voor en kom langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bel 0592-866341 voor het plannen van een afspraak of plan 24/7 via http://financieel-gezond.nl/afspraak-maken/ . Tot ziens.