Leasecontract en hypotheek

We merken dat er steeds meer klanten geïnteresseerd zijn in een private lease constructie. Veel klanten zijn zich niet bewust van de impact die zo’n contract heeft op de maximale leencapaciteit. Dikwijls maakt dit het verschil bij het wel of niet kopen van een woning. Omdat de impact zo groot is, vinden wij bij Financieel-gezond.nl, dat ook deze manier van autorijden past bij onze financiële dienstverlening. We hebben onze kennis en daarmee onze dienstverlening uitgebreid met advies op het gebied van autolease. We informeren je graag vooraf wat de voor- en nadelen zijn van autolease en wat de impact is op een hypotheek. Op die manier kun je vooraf een weloverwogen keuze maken.

Wil je graag een nieuwe auto maar weet je niet wat voor jou een slimme keuze is? Kopen of Leasen? Of wil je misschien elektrisch gaan rijden? Naast je woonlasten is mobiliteit een grote kostenpost in het huishoudboekje. Omdat onze adviseurs vertrouwd zijn met het adviseren op basis van maandlasten, kunnen zij jou nu ook adviseren over welke mobiliteit past bij jouw wensen én financiële situatie.

Kosten

Bij Private lease betaal je alleen het tanken en eventuele boetes zelf. Een krasje of onderhoud? Geen zorgen, dat is inclusief. Ook de wegenbelasting en verzekeringen zijn meegenomen in het maandbedrag. Er wordt vaak gedacht dat private lease duurder is dan koop. Onterecht. Door de samenwerking met Gaaan lease, maatschappijen, dealers en importeurs profiteer jij van een laag tarief. We kunnen je maandelijkse kosten die je hebt aan het bezit van een auto inzichtelijk maken en deze leggen naast het maandtarief van private lease. Zo kan jij gemakkelijk kiezen wat voor jou de beste optie is. Wij zijn volledig onafhankelijk en helpen je bij koop met de beste autoverzekering tegen de scherpste premie en bij lease aan het beste maandtarief! Alles onder 1 dak!!!

Wist je dat;

  • Je iedereen gewoon in de auto kan laten rijden die jij least? Mits ze natuurlijk een geldig rijbewijs hebben
  • Ook als je least bouw je schadevrije jaren op. Wanneer je lease periode afloopt, kun je gewoon schadevrije jaren opvragen bij de leasemaatschappij
  • Bij persoonlijke omstandigheden kun je direct en zonder extra kosten het leasecontract beëindigen. Denk aan arbeidsongeschiktheid, scheiding of overlijden.
  • Gebruikerssporen op je auto vaak acceptabel zijn? Denk aan slijtage of beschadigingen die gezien de leeftijd en de kilometerstand van de auto verwacht kan worden.

Meer weten?

Meer weten of private lease past bij jouw wensen voor nu en in de toekomst of dat een auto kopen beter bij je past? Wil je sparren met je onafhankelijk adviseur? Bel dan 0592-866341 en vraag naar Marco of plan 24/7 online rechtstreeks in zijn agenda. Hij praat je graag bij!