Kaboutervisite in het Asserbos

Maart, april en mei 2023

Ken jij de kabouters in het Asserbos al? Je kunt nu bij ze op visite! Onze verzekeringsklanten bij Nh1816 zijn automatisch lid, voor hen is het gratis én krijg je een traktatie. Zet je puntmuts op, ga met kinderen op avontuur en leer samen over duurzaamheid.  

Vergeet ook het Duurzaamheidscentrum niet. Doe inspiratie op waar je thuis samen mee aan de slag kunt. Hoe maak je je tuin aantrekkelijk voor bijen, vlinders en vogels? Wat moet in welke afvalbak? Hoe maak je zelf compost? Je leert het in Assen! 

Ledenvoordeel: Gratis kabouterroutepakket voor maximaal 2 kinderen + traktatievoucher (i.p.v. € 2,- p.p. voor de route en € 2,50 per consumptie)
Actieperiode: maart, april en mei 2023

Gratis kabouterroute + traktatie

  1. Ga naar jouw VerzekeringApp en download bij de Ledenvoordelen je voucher met jouw gegevens.
  2. Of download jouw voucher hieronder en vul jouw gegevens in. 
  3. Toon de voucher (digitaal of geprint) bij de kassa van Duurzaamheidscentrum Assen. Op vertoon van de ingevulde voucher wordt voor maximaal 2 kinderen gratis een kabouterroutepakket en een voucher voor een traktatie na afloop meegegeven.

Met jouw aanvraag steun je Het Drentse Landschap. Per aangevraagd ledenvoordeel van een Nh1816-lid bij Het Drentse Landschap wordt één keer per jaar € 10 namens jou bijgedragen vanuit de Coöperatie Nh1816.

Heb je nog geen verzekeringen lopen via ons bij Nh1816 maar heb jij ook oren naar het ledenvoordeel van Nh1816? We kijken graag voor je of je verzekeringen beter en/of goedkoper kunnen. Bel ons voor het plannen van een afspraak op 0592-866341 of plan direct online een afspraak in via http://financieel-gezond.nl/afspraak-maken. Wil je dat wij eerst even voor je gaan checken dan mag je altijd je lopende polissen mailen naar verzekeringen@financieel-gezond.nl. Graag tot ziens!