Het recept voor succesvol scheiden

Met het sluiten van de horeca slaan velen thuis aan het kokkerellen. Allerlei recepten worden aangesleept om iets speciaals op tafel te zetten. Wanneer gezellig samen eten een opgave is geworden en jullie besloten hebben niet meer samen aan de dezelfde tafel te gaan eten, wil je graag voorkomen dat dit met geslepen messen gepaard gaat. Zeker wanneer er kinderen aan tafel zitten.

Marco Anjema, Register financieel Echtscheidingsadviseur bij Financieel gezond is het recept voor een succesvolle (echt)scheiding. Hij inventariseert met jullie wat er allemaal in jullie gezamenlijke boodschappentas zit en wat er op jullie verlanglijstje staat. Hij zorgt dat er twee smaakvolle menu’s uit rollen waarbij de kinderen bij beide aan tafel kunnen schuiven, in jullie eigen huis. Zonder bittere nasmaak zodat jullie individueel in jullie eigen habitat zelf de boodschappen kunnen doen met je eigen boodschappenlijst.

Meer weten? Bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 0592-866341 of plan 24/7 online jullie afspraak in via http://financieel-gezond.nl/afspraak-maken/ .