Financieel-gezond hypotheek advies, altijd maatwerk

Stijgende rentes, krapte op de woningmarkt, overbieden en starters de moeilijk aan bod kunnen komen. Als huizenzoeker heb je het niet makkelijk in deze tijd. Reden te meer om vooraf met Financieel-gezond advies in je rugzak op pad te gaan. De vraag is vaak niet of het rond komt maar meer welke financieel gezonde keuzes je maakt. Een hypotheek die bij jou past met jouw wensen voor nu en later.

Zo zorgen we er samen voor dat jij je hypotheek kunt (blijven) betalen. Nu en in de toekomst. Want stel dat jullie gaan overbieden om een woning te kunnen kopen maar eigenlijk te duur aan kopen en jullie gaan uit elkaar? Dan wil je precies weten hoe de zaken geregeld zijn. Of de hoofdkostwinnaar raakt zijn of haar baan kwijt of wordt arbeidsongeschikt. We nemen altijd ruim de tijd om alles scenario’s met jou/jullie door te spreken in normale taal. Het gaat er uiteindelijk niet om wat je kunt lenen maar wat bij je past en wat je kunt en wilt betalen aan hypotheeklast. Want naast een fijn hus wil je ook nog fijn leven.

Financieel-gezond.nl is onafhankelijk en kan bij alle aanbieders in Nederland terecht. Onze adviseurs kennen alle voors- en tegens van de verschillende geldverstrekkers. Wij weten daarom na een grondige inventarisatie snel welke bank met welke voorwaarden en rente het beste bij jou of jullie past. Wij worden niet betaald door een bank. Wij werken met vaste tarieven. Je hypotheek is bij Financieel-gezond.nl geregeld voor € 1.950. We werken samen naar de beste hypotheek voor jou op maat gemaakt.

Een eerste gesprek, maar ook een tweede of derde is altijd gratis en vrijblijvend. Pas wanneer jij je droomhuis hebt gevonden en wilt dat we voor jou aan het werk gaan weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Deze worden na het volbrengen van het traject verstuurd naar de notaris zodat deze voldaan kan worden bij akte passering of door jou als klant zelf. In dit bedrag zit tevens nazorg en service. En wist je dat je naast hypotheekadvies bij ons ook terecht kunt voor je verzekeringen, (echt)scheiding en budgetcoaching? Alles onder één dak. Wel zo handig. Bel voor een afspraak 0592-866341 of maak 24/7 online een afspraak rechtstreeks in de agenda van de adviseur via http://financieel-gezond.nl/afspraak-maken. We zien je graag.