Financieel gezond huishoudboekje

De helft van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar. 75.000 huishoudens komen binnen drie maanden in de betaalproblemen wanneer er een inkomen weg zou vallen. Wij hebben daarom bij Financieel gezond een financiële coach. Zij houdt zich met name bezig met klanten die een prima inkomen hebben maar waarbij de maand iedere keer net iets langer duurt dan de portemonnee toestaat. Dat geeft onrustige nachten en stress. Het heeft invloed op de dagelijkse bezigheden en gemoedstoestand.

Inzicht en overzicht en weer de baas zijn over je eigen financiën? Dan kan! Met hulp van je financiële coach krijg je controle over je financiën. Je slaapt lekker, gaat met plezier naar je werk en voelt je weer fijn.

Wacht niet, blijf er niet meer rondlopen maar maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Astrid via http://financieel-gezond.nl/afspraak-maken. Astrid is een gediplomeerde budgetcoach/financieel coach en NEN8048 gekwalificeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branchevereniging NVVBS. Dit keurmerk staat voor hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit. Meer weten kijk dan op http://financieel-gezond.nl/budgetcoaching/budgetcoaching-voor-particulieren/. Tot ziens.