De route naar jouw droomhuis

Waarom hypotheekadvies van Financieel-gezond.nl?

Bij Financieel-gezond.nl krijg je een ouderwets persoonlijk advies voor een scherp tarief. We inventariseren grondig jouw mogelijkheden en wensen. Omdat je hypotheek voor een lange tijd is houden rekening met life events in de toekomst. Dit vatten we samen in een gedetailleerd hypotheekplan. Met dit plan vergelijken we alle hypotheekverstrekkers en kiezen voor jou de beste hypotheek. Op die manier sluit jij niet alleen een hypotheek met de beste rente maar een hypotheek die past bij jouw situatie met de juiste constructie en de meest passende voorwaarden!

Stap 1: Bepalen wat jouw budget is

Plan online je eerste oriëntatie gesprek in met één van onze adviseurs. Dit gesprek is gratis en verplicht je tot niets. De adviseur van Financieel-gezond.nl geeft je snel duidelijkheid in je budget en mogelijkheden. Bel 0592-866341 voor jouw eerste gesprek of plan deze 24/7 online in de agenda van één van onze adviseurs via http://www.financieel-gezond.nl/afspraak-maken. We maken graag kennis met je!

Stap 2: Huis gekocht of hypotheek wijzigen?

Heb je een bod gedaan op een woning? Wil jij je hypotheek aanpassen om te gaan verduurzamen of te verbouwen? Plan dan een vervolgafspraak in. Samen maken wen een plan voor de toekomst. We brengen je wensen en financiële situatie in kaart en maken een hypotheekplan gericht op de toekomst. We houden rekening met Life Events, zodat jij een hypotheek hebt die je nu kunt betalen maar ook in de toekomst. Wat er ook gebeurt.

Stap : Keuze hypotheekverstrekker

Aan de hand van je hypotheekplan kunnen maken we een vergelijk bij álle aanbieders. We kijken naar de rente maar ook naar de voorwaarden. We kiezen daarmee de beste hypotheek die bij jouw situatie en wensen past.

De advsieur van Financieel-gezond.nl regelt jouw hypotheek van A tot Z en houdt alles goed in de gaten. We zorgen ervoor dat je hypotheek op tijd rond komt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is tekenen bij de notaris.

Wil je alvast een indicatie berekenen wat je leencapaciteit is? Ga naar https://financieel-gezond.nl/wat-kan-ik-maximaal-lenen/. Wil je het exact weten? Bel voor jouw eerste gratis oriëntatiegesprek 0592-866341 of plan online je afspraak in via http://www.financieel-gezond.nl/afspraak-maiken. Graag tot ziens.