Corona en je geldzaken

Twee euro muntstuk in hand

Heeft de Corona periode invloed gehad op je inkomen? Kom je daardoor in de geldzorgen of ben je het overzicht kwijt? Wees dapper en vraag om hulp.

Wanneer je het financiële overzicht over je huishoudboekje kwijt bent dan kan dat vervelende klachten veroorzaken. Door zorgen ben je wellicht minder scherp op je werk en heb je de focus niet waar je zou willen. Het hoeft hierbij zeker niet alleen te gaan om problematische schulden of structurele betalingsachterstanden.

Ook kunnen de zorgen lichamelijke klachten veroorzaken. Voor jou niet leuk maar ook voor je omgeving en je werkgever is dit een onwenselijke situatie. Wist je dat veel werkgevers budget hebben om werknemers financieel te ondersteunen bij de kosten hiervan wanneer ze hulp zoeken bij het op de rit krijgen van hun financiën?

Ga het gesprek aan met onze budgetcoach Astrid Anjema. Wanneer je wilt gaan we een traject aan en gedurende drie maanden wordt je begeleidt om orde op zaken te stellen, overzicht te creëren, inzicht en een huishoudboekje die staat als een huis. De insteek is dat jij voortaan, ondanks wellicht tegenslagen in de toekomst, uitstekend in staat bent om je zelf je financiën blijvend te beheren.

Meer weten? Bel 0592-866341 en vraag naar Astrid. Of plan online een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.