Aangenaam

Marco Anjema, erkend hypotheekadviseur én Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Met deze unieke combinatie is hij de perfecte gesprekspartner voor je hypotheekvragen. Wanneer je relatie eindigt dan zorgt hij ervoor dat de (echt)scheiding van A tot Z is geregeld, zonder dat je bij een advocaat aan tafel hoeft te zitten. Op een ontspannen manier helpt hij jullie zo zorgeloos mogelijk op weg naar jullie individuele levens.

Samen met de rest van de specialisten bij Financieel-gezond.nl kijkt Marco samen met jou naar de beste hypotheek op maat gesneden naar jouw wensen voor nu en in de toekomst, met de scherpste rente. Je weet precies waar je aan toe bent en welk commitment je aangaat voor een lange periode.

Besluiten jullie om niet langer verder samen te leven dan kan Marco vooraf met jullie bekijken of jullie wensen met het wel of net verdelen van de echtelijke woning haalbaar zijn of niet. Zijn kennis en inmiddels ruim twintig jaar ervaring in de hypotheekbranche komen goed van pas. Ook kan vooraf jullie huishoudboekje bekeken en berekent worden waardoor jullie goede afspraken kunnen maken zonder losse eindjes. Uiteraard begeleid hij ook het opstellen van een ouderschapsplan en is hij helemaal thuis in het berekenen van kinder- en/partner alimentatie. Kortom goed haalbare fiscale- en juridische afspraken en financieel inzicht.

Daarnaast kun je meteen je verzekeringen bij ons regelen. Wil je ook je uitgaven en inkomsten eens goed onder de loep nemen vanwege je nieuwe situatie? Schuif dan aan bij onze budgetcoach. Dat is het gemak van alles onder één dak, bij Financieel-gzond.nl in Assen.